Странна групичка от момичета, строени в редица с червени наметала и

...
Странна групичка от момичета, строени в редица с червени наметала и
Коментари Харесай

Прислужници в червени роби се появиха в София

Странна групичка от девойки, строени в редица с червени наметала и присъщи огромни бели шапки изненадаха минувачите в пешеходната част на бул. „ Витоша “ и в „ Бизнес парк София “. Автентично изглеждащите прислужници вървяха безмълвно, с изключение на в редките случаи, когато изричаха „ Благословен да е плодът! “, подавайки бележки на хората.

Прислужниците и вуйна Лидия се придвижиха от Гилеад в София. Пресъздаването на присъщата сцена от сериала „ Историята на прислужницата “ е във връзка старта на втория сезон на дистопичната драма, основана на едноименния бестселър на Маргарет Атууд от 1985-та година.

Заглавието, което у нас може да се гледа по HBO и в HBO GO е следващото доказателство, че сериалите към този момент оферират качествено наличие и разискват наболели тематики, не по-малко въздействащо от филмите за огромен екран.

„ Историята на прислужницата “ показва един пагубен, само че изцяло реален сюжет за развиване на обществото ни - свободата на персоналния избор и натиска от обществото в борба възходящото неплодородие на човечеството.

Първите два епизода от втория сезон към този момент са налични в HBO GO. Нов епизод ще бъде качван в онлайн стрийминг платформата всеки идващ четвъртък. Вижте филмовият откъс ТУК.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР